Група компаній «Текстиль-Контакт» на презентації книжки «In Progress. Дрес-код України доби Незалежності» у Мистецькому Арсеналі

16 січня у Мистецькому Арсеналі відбулась презентація книжки «In Progress. Дрес-код України доби Незалежності».

У книзі «In Progress. Дрес-код України доби Незалежності» модні артефакти з виставки доповнено концептом історії української моди, розповідями про найкращі колекції та дизайнерів, а також унікальними архівними фотографіями з модних показів різних часів, що відображають не лише історію моди, а й історію суспільства.

Це наймодніша з можливих розповідей про те, чим жили люди в Україні з 1991 року — і аж до сьогодення.

У презентації книжки взяли участь Зоя Звиняцьківська, історикиня моди, fashion-критикиня, Олександр Соколовський, співзасновник Ukrainian Fashion Week, засновник групи компаній «Текстиль-Контакт», Юлія Ваганова  заступниця генеральної директорки Мистецького арсеналу з музейної та виставкової діяльності та Андре Тан, український дизайнер, президент Ukrainian Fashion Council.

Презентація пройшла у дружній атмосфері. Розмовляли про українську моду та поділились враженнями від книжки, яка висвітлює історію країни. «Текстиль-Контакт» створив еко-сумки для книги, які гості презентації отримували у подарунок до придбаної книги.

Проект реалізовано за підтримки групи компаній «Текстиль-Контакт».