«ТК Стиль» розробило комплекс дій з удосконалення процесу пошиття виробів

На фабриці ОП «ТК Стиль», яка працює в складі групи компаній «Текстиль-Контакт» цього літа особливо жарко. І виною цьому не пекуче літнє сонце, а наполеглива, насичена і плідна робота співробітників «ТК Стиль».

Працівники підприємства проводять безліч заходів за різними напрямками, в тому числі і щодо вдосконалення технічного оснащення виробництва.

Протягом попереднього тижня партнери «ТК Стиль» – українська компанія Softorg і японський виробник JUKI TOKYO Corp. старанно працювали на підприємстві. Результатом спільної роботи став детальний аналіз процесів пошиття виробів в швейному цеху фабрики.

Гостями «ТК Стиль» було детально вивчено, як працює обладнання, як налагоджений процес пошиття на ньому, скільки часу і сил витрачають швачки на здійснення тієї чи іншої операції. За час проведення спостережень було зібрано багато фото і відео матеріалів, на основі яких було розроблено комплекс дій щодо вдосконалення технічної складової виробництва і процесу пошиття виробів.

На основі проведеної роботи всі учасники тристоронньої зустрічі почерпнули для себе багато корисної інформації для подальшої співпраці.