Текстиль-Контакт підписала новий контракт на поставку в Україну високоякісних бавовняних тканин з Узбекистану

В ході переговорів 12-13 жовтня на XII Міжнародній бавовняної і текстильної ярмарку в Ташкенті компанія «Текстиль – Контакт», один з лідерів національного ринку з продажу тканин і матеріалів легкої промисловості, підписала контракт на поставку в Україну узбецької текстильної продукції з високоякісного бавовняного волокна нового врожаю. Сума контракту становить 12 млн. Дол. США.

Олександр Дмитренко, директор «Текстиль-Контакт», зазначає: «Контракт, який ми підписали за сприяння Міністерства зовнішніх економічних зв’язків, інвестицій і торгівлі республіки Узбекистан, дозволить нам не тільки забезпечити український ринок якісними бавовняними тканинам, але і утримувати доступну для українського споживача ціну . Адже за рахунок масштабних закупівель текстильної продукції, прямих поставок від виробника і довгострокового співробітництва з узбецькими партнерами ми зможемо управляти ланцюжком поставок, економити на обсязі і пропонувати українському споживачеві кращий товар, включаючи потреби оптових і роздрібних клієнтів компанії «Текстиль-Контакт».

Олександр Соколовський, засновник компанії «Текстиль-Контакт», як узбецької бавовни впевнений. «Узбецький бавовна – один з найбільш якісних у світі. Річний обсяг світової бавовняної індустрії оцінюється приблизно в 500 млрд доларів США. Політика Узбекистану в області бавовництва заснована на збереженні стабільних обсягів і збільшення виробництва. При цьому наші узбецькі партнери також активно розширюють асортиментний ряд, інвестують в інноваційні розробки і дотримуються принципів екологічності у виробництві. Нам, як компанії-лідера, така позиція близька по духу, тому компанія «Текстиль-Контакт» ефективно співпрацює з Узбекистаном вже протягом багатьох років ».

XII Міжнародну бавовняну і текстильну ярмарок в Ташкенті відвідали делегації з 43 країн. Експерти легкої промисловості і покупці бавовни на світовому рівні мали можливість ознайомитися з усіма етапами виробництва, переробки, зберігання та експорту текстильної продукції. Ще одна особливість XII Міжнародної бавовняної і текстильної ярмарки – це можливість підписати контракти на основний обсяг узбецького бавовняного волокна нового врожаю за ексклюзивними цінами.

Інформаційна довідка
Компанія «Текстиль-Контакт» заснована в 1995 році і сьогодні являє холдинг, який об’єднує різні напрямки активів: оптова торгівля, роздрібна торгівля, імпорт тканин, фурнітури та домашнього текстилю, а також пошиття спецодягу. Асортиментний ряд компанії налічує близько 30 тис. Найменувань. «Текстиль – Контакт» пропонує партнерам максимальний спектр тканин різного призначення. Географія «Текстиль – Контакт» – філії по всій території України. Детальну інформацію можна подивитися на сайті компанії www.tk-company.com.ua

Джерело: сайт 2000.ua