«ТК-Домашній текстиль» співпрацюватиме з ООН в рамках проекту «пакунок малюка»

Кабінет Міністрів України, обласні державні адміністрації,  Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проектів (UNOPS) та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розпочинають масштабний пілотний проект міжнародної технічної допомоги “Забезпечення соціального захисту та відповідального батьківства в Україні.” В рамках проекту, кожна дитина, що народилася в Україні після 1 вересня 2018 року, отримає «пакунок малюка», що включає в себе товари першої необхідності, зокрема, підгузки, плед, ковдра, термометр для тіла, ножиці для нігтів, рушники, шампунь, креми та інше. Сама коробка може використовуватися як колиска для малюка.

Практика надання подібних пакунків широко поширена в світі, тож український “пакунок малюка” розроблявся на основі кращих прикладів.

Постачальником «пакунку малюка» в Україні стала компанія «ТК-Домашній текстиль», що входить до групи компаній «Текстиль-Контакт». Право на виготовлення набору, компанія здобула, здобувши перемогу у відкритому міжнародному тендері з жорсткими умовами та серйозними конкурентами. Досить сказати, що інтерес до постачань «пакунку малюка» проявляли компанії з різних країн Європи і Азії.

«ТК-Домашній текстиль» запропонував найбільш оптимальні умови виготовлення набору. Якщо спочатку очікувана вартість «пакунку малка» була 5 000 гривень, то наша пропозиція в 3200 гривень дозволить або зменшити суму закупівлі, або виготовити набагато більше наборів, ніж планувалося раніше.

Перемога компанії «ТК-Домашній текстиль» для такого масштабного проекту була не випадковою. Вже не перший рік компанія виступає одним із лідерів в Україні щодо участі в тендерах через систему Prozorro. З травня 2016 року «ТК-Домашній текстиль» взяла участь більш ніж в 2 200 тендерах і здобула перемогу майже у половині з них. Компанія вже має досвід спільних проектів з ООН.

Група компаній «Текстиль-Контакт» впевнена, що «ТК-Домашній текстиль» доведе, що чергова співпраця з Організацією Об’єднаних Націй, в рамках такого масштабного проекту, буде максимально успішною.