"ТК-Домашній текстиль" заощадив 22 мільйони гривень для держбюджету

563 держзамовлення і 22,1 мільйони економії держбюджету. З такими результатами компанія завершила 2018 рік. текстиль-контакт тендери

Компанія «ТК-Домашній Текстиль» є найбільшим виробником і постачальником в Україні готових текстильних виробів: постільних комплектів білизни, рушників, ковдр, пледів. Широкий асортимент продукції, її висока якість і конкурентоспроможні ціни  дозволили компанії зайняти значну нішу профільного сегмента. Ми стали переможцем численних тендерів, що проводяться приватними, комунальними і державними підприємствами. текстиль-контакт тендери

Тільки за 2018 рік компанія отримала замовлення в рамках 563 тендерів на загальну суму близько 150 млн. гривень. І це тільки результати відкритих торгів через систему електронних закупівель ProZorro, в яких «ТК-Домашній Текстиль» взяв участь.

Чому обирають продукцію «ТК – Домашній Текстиль»?

Чому ТОВ «ТК-Домашній Текстиль» на конкурсах впевнено обходить конкурентів? У тендерах беруть участь великі гравці ринку, які займаються масовим виготовленням і оптовими поставками готової текстильної продукції. Але, не дивлячись на значне число суперників, які подають заявку на участь в тендерах, саме «ТК-Домашній Текстиль» із завидною регулярністю здобуває перемоги не тільки в Києві і столичному регіоні, а й по всій Україні.

Міністерство оборони, Міністерство освіти і Міністерство охорони здоров’я, Енергоатом, Укргазвидобування, Управління урядового спецзв’язку. А також Миронівський хлібопродукт і Міжнародні Авіалінії України. Ось список ключових замовників, яким «ТК-Домашній текстиль», через систему тендерів, регулярно поставляє свою продукцію.

Перевагами, що дозволяють компанії обходити конкурентів, є:

  • Нижчі ціни на одиницю продукції, що досягаються завдяки налагодженому виробництву та використанню сировини, одержуваного, в тому числі, завдяки власним потужностям холдингу «ТК-Груп», підрозділом якого є «ТК-Домашній Текстиль».
  • Висока якість виробів, що підтверджено різними експертизами та сертифікатами.
  • Широкий асортимент, що дозволяє в повній мірі задовольнити конкурсні вимоги.
  • Дотримання договірних зобов’язань (умов і термінів поставок, комплектації збірних партій товарів).

Плани на 2019 рік

«Ми плануємо продовжити участь в конкурсах, що проводяться підприємствами в рамках державних закупівель, – зазначив керуючий партнер «ТК-Домашній текстиль» Володимир Марценюк. – Сьогодні наш асортимент перевищує 5000 найменувань позицій. А його розширення, на що ми націлені, посприяє нарощуванню пропозицій, з якими ми плануємо виступати в 2019 році».

«Для всієї групи компаній «Текстиль-Контакт» участь в державних закупівлях – поширена практика, – каже власник холдингу Олександр Соколовський. – «Текстиль-Контакт» в тендерах перемагає досить часто, так як ми дійсно пропонуємо найкращі за ціною і якістю умови, будь то тканини, фурнітура або готові вироби».

Для довідки: У результаті тендерів 2018 року, в яких взяла участь і перемогла компанія «ТК-Домашній Текстиль», для сукупного бюджету всіх замовників, а це в більшості своїй державні структури, заощаджено 22,1 мільйона гривень. текстиль-контакт тендери