У Києві відкрився четвертий магазин мережі «Домашній Текстиль»

У середу 17 липня, в Києві відкрився новий магазин мережі «Домашній Текстиль» (входить до ГК «Текстиль-Контакт») площею близько 200 кв. метрів. Четвертий за рахунком об’єкт мережі розташувався поруч з метро «Чернігівська» по вул. Гната Хоткевича, 12.
«Неймовірним чином за неповний місяць з моменту звільнення приміщення встигли зробити в ньому ремонт, завезти обладнання, все встановити, розкласти продукцію і сьогодні без шуму відкритися», — прокоментував запуск магазину на своїй сторінці в Fb Олександр Соколовський, власник ГК «Текстиль-Контакт» .
Асортиментний ряд магазину налічує понад 1000 позицій одиниць товарів власного бренду Homeline: рушники, постільна білизна, подушки, ковдри, покривала, пледи, халати і багато іншого.
«Дуже багато унікальних товарів власного виробництва під власними ТМ. Але всю асортиментну лінійку дві наші фабрики, звичайно, не закриють, так що в наявності продукція і своя, і від провідних вітчизняних і світових виробників», — додав Олександр Соколовський.
Так крім продукції власного виробництва, в магазині представлена ​​лінійка виробів з махрової тканини виробництва Азербайджану і Узбекистану щільністю в 400 і 500 г/м2. Зокрема, є махрові простирадла в розмірі 150/200 см і 180/200 см. Широкий асортимент і текстильних виробів для кухонь. А лінійка халатів поповнилася найменуваннями з бамбукового волокна, магала і вафельної тканини.
«Є в магазині продукція і для корпоративного покупця — готелів, ресторанів, кафе і т.д. Зокрема можна підібрати будь-які набори в один тон. І не обов’язково це має бути щось біле. Дуже красиво виглядають в інтер’єрі незвичайні комплекти, наприклад, чорні рушники, простирадла тощо. Так що, приходьте, будемо раді! » — каже Алла Тодурова, директор компанії «ТК-Домашній Текстиль».
Нагадаємо, попередній магазин мережі компанія «ТК-Домашній Текстиль» запустила у 2018 році в будівлі торгового центру «Декор-Сервіс» біля метро «Почайна» (пр. С.Бандери, 8).

Довідка
Компанія «ТК-Домашній Текстиль» — національний оператор у сфері виробництва і реалізації домашнього текстилю, входить до складу групи компаній «Текстиль-Контакт». Продукція компанії представлена ​​на ринку з 1995 року.
За підсумками 2018 року, ГК «Текстиль-Контакт» увійшла в рейтинги «Топ-20 кращих роботодавців року» і «Топ-20 інвесторів України» за версією незалежного видання «Власть денег».
Зараз група компаній «Текстиль-Контакт» об’єднує різні напрямки активів: оптова торгівля, роздрібна торгівля, імпорт тканин, фурнітури та домашнього текстилю, а також пошиття спецодягу. Асортиментний ряд компанії налічує близько 30 тис. найменувань.
У компаніях і на підприємствах холдингу створено сумарно 944 робочих місця. Кожен з працівників — це 140 тис. гривень податкових надходжень до держбюджету за даними минулого року. Загальна сума податків від групи компаній в 2018 році склала 131,5 млн. гривень.