Зі святом, воїни!

14 жовтня, четвертий рік поспіль, в Україні відзначаються відразу два свята – День захисника України і День Українського козацтва. У цей день група компаній «Текстиль-Контакт» вітає всіх чоловіків України і бажає їм не втрачати стійкості духу і відвагу, бути завжди вірними синами своєї Батьківщини, надійною опорою для своїх сімей.

«Весь наш колектив, всі підрозділи холдингу, висловлюють щиру подяку тим, хто щодня виконує чоловічу роботу. Це стосується не тільки тих захисників, хто стоїть на варті миру в Україні, а й поліцейських, цивільних льотчиків, будівельників і моряків, – зазначив засновник «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський.

«Чоловічий» каталог «Текстиль-Контакт»

Серед підрозділів холдингу є компанія з «чоловічий спеціалізацією». Це «ТК-Спецодяг». Товарна лінійка виробничого підприємства розрахована на покупців-чоловіків. Компанія шиє і реалізує камуфляжну форму, робочий одяг, уніформу, робу. Також в каталозі «ТК-Спецодяг» є товари для рибалок, мисливців, туристів.

«Ми називаємо наш підрозділ «чоловічим», так як продукція розрахована на представників сильної половини людства, – зазначає керуючий партнер «ТК-Спецодяг» Анвар Хатмуллін, – Тому нам особливо приємно привітати наших головних покупців з Днем захисника України і з Днем Українського козацтва». За словами керівника «ТК-Спецодяг», виробниче підприємство і далі планує працювати над створенням зручною, практичною і довговічною одягу для військових, будівельників, монтажників, охоронців та інших «чоловічих» професій.

«Вся продукція сертифікується. Вона відповідає європейським стандартам, – каже власник «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський. – Кожен тендер, виграний нами, допомагає нам продемонструвати виробничі успіхи холдингу. Але навіть не це головне. Ми поставляємо на ринок конкурентний товар. У цьому головна наша задача ».

Довідка: Холдинг «Текстиль Контакт» регулярно бере участь в тендерах. Один з останніх, який виграв “Текстиль-Контакт” на пошиття вітронепроникної, вологостійких комбінезонів для військових України.

«На українському ринку повинні бути тільки кращі товари, – підкреслив бізнесмен Соколовський, – Тендери сприяють подальшому розвитку кращих представників галузі. Ми будемо і далі забезпечувати внутрішній ринок якісною спецодягом для сильних чоловіків ».