19 років компанії «ТК-Фурнітура»

Національний лідер ринку швацької фурнітури і галантереї – компанія «ТК-Фурнітура» відзначає 19-ий День народження.

Компанія, яка є підрозділом холдингу «Текстиль-Контакт», була відкрита в 1999 році. За цей період «ТК-Фурнітура» пройшла шлях від невеликого підприємства до відомого на всю Україну гравця профільного сегменту. Ми можемо запропонувати сьогодні покупцям широкий асортимент:

  • швацької фурнітури,
  • галантереї,
  • товарів для рукоділля, творчості.

У каталозі компанії представлені 15 000 найменувань товарів з 15 країн світу. А покупцями продукції є не тільки спеціалізовані фірми і швацькі фабрики, а й прості українці.

«ТК-Фурнітура» щодня працює над тим, щоб задовольнити потреби українського ринку в якісній продукції, зробити її доступною для кожного покупця.

  • Сьогодні відкриті представництва компанії в усіх великих містах країни – Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Хмельницькому.
  • Успішно функціонують в зручному для споживачів режимі 9 роздрібних магазинів.
  • Для покупців, які віддають перевагу сучасному сервісу – купівлі товарів онлайн, в цілодобовому режимі працює Інтернет-магазин.
  • Ми запустили власне виробництво швацьких ниток під торгівельною маркою «Барва». Продукція відповідає профільним стандартам, а за ціною вигідно відрізняється від імпортних аналогів.

«Сучасний підхід до ведення бізнесу, сезонні акції та розпродажі, щоденне оновлення асортименту – ми намагаємося створити для покупців такі умови, щоб користуватися нашими послугами їм було легко і зручно!», – каже директор «ТК-Фурнітура» Валерій Рибас.

«Ми відзначаємо 19-ий День народження «ТК-Фурнітура» у відмінному гуморі, оскільки нам є чим пишатись. Динамічний розвиток бізнесу, відмінна команда професіоналів, вдячні покупці – все це наші ключові досягнення, – говорить засновник холдингу «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський тендер – У той самий час, День народження підрозділу – це привід для всієї групи компаній замислитись про плани, можливості і нові звершення, яких ми повинні прагнути».

«ТК-Фурнітура» не збирається зупинятись на досягнутому. За допомогою покупців, які можуть залишати побажання та коментарі на офіційному сайті, компанія буде продовжувати роботу над удосконаленням сервісу.