420 літрів квасу і 872 пачки морозива: підсумки святкування Дня легпрому

9 червня колектив компанії «Текстиль-Контакт» святкував День легкої промисловості на базі «Ліс». Святкував без алкоголю, але дуже динамічно, цікаво і не нудно. Формат заходу — сімейно-спортивний чемпіонат, практикують в компанії вже другий рік поспіль.

На відміну від стандартних корпоративів, на які можуть потрапити лише співробітники, це літнє свято проходить більш масово. Сюди приходять сім’ями і з дітьми. Приходять тому, що тут можна бути самими собою, простими і не пафосними. Плюс — не обов’язково бути присутнім в дорогих нарядах або ж спеціально робити відповідні зачіски.

Напевно тому загальна кількість відвідувачів сімейного корпоративу зросла в цьому році на 10% — до 600 дорослих і близько 200 дітей. І кожен отримав можливість знайти, чим зайнятися.

Море задоволення, адреналіну і розрядку на повну забезпечували

6 видів спорту — футбол, пляжний волейбол, настільний теніс, настільний футбол, городки та бадмінтон. Причому позмагатися за нагороди, знову таки, могли усі — і співробітники, і їх рідні.

Чемпіонів виявилося достатньо. Так, у футболі свою колекцію нагород другий рік поспіль поповнила команда «Склади». Друге і третє місце за командами «Дарниця» і «Каштан».

У волейболі найсильнішою виявилася команда «Дідусі» (капітан Олександр Соколовський) — золото. Команди «Молоді» та «Каштан-Перемога» отримали срібні та бронзові медалі, відповідно.

Підвищений інтерес в цьому році спостерігався до настільного футболу. Тут в числі переможців опинилися Марк Засядьвовк (1-е місце), Роман Фролов (2-е місце) і Артем Харченко (3-е місце). Усі представники мережі «Каштан».

Призові місця в городки дісталися командам «МВС», «Королева ночі» і «Чібіні».

А кращими майстрами настільного тенісу — Юрій Таряник (золото), Степан Маслов (срібло) і Андрій Приймак (бронза).

У бадмінтоні призові дісталися: 1-місце — Діна Охріменко, 2-е місце — Алла Колесник і 3-е місце — Вікторія Ясько.

У перервах між змаганнями було випито 420 літрів квасу і з’їдено 872 пачки морозива. А також знищено незліченну кількість солодкої вати, бургерів, хот-догів, шаурми, шашликів, курячих крилець і іншої смачної їжі.

У фіналі переможці виходили на п’єдестал. Їх нагороджували кубками та медалями під урочисту музику, що давало дітям всі підстави пишатися дорослими.

І невеличкий спойлер. У наступному році до вже традиційного набору змагань додасться ще одна дисципліна — «Веселі старти» для дорослих.