У Чернігові збільшать кількість маршрутів транспорту до швейної фабрики

Керівництво чернігівської фабрики «ТК-Стиль» та Чернігівської ОДА досягли попередньої домовленості про збільшення до кінця червня кількості пасажирського транспорту на маршрутах, що рухаються у напрямі швейного виробництва.

Про це стало відомо під час відвідин губернатором Чернігівської ОДА Олександром Мисником фабрики напередодні Дня легкої промисловості.

За словами менеджменту підприємства, після скасування в Чернігові частини маршрутів, швачки стали спізнюватися через те, що на лінії замало автобусів. Притому, що пасажиропотік у напрямку «ТК-Стиль» тільки збільшується — підприємство постійно набирає персонал. Зараз штат фабрики налічує 125 осіб (з них 75 швачок), але до кінця 2019 він подвоїться.

«Під час візиту обговорювали подальші плани розвитку швейного виробництва. Також провели губернатору екскурсію по виробництву: показали відремонтовані цехи, новий швейний цех і сучасне автоматизоване обладнання. І переконалися в тому, що адміністрація Чернігівської області зацікавлена ​​в появі нових робочих місць — представники делегації від ОДА та губернатор обіцяли наростити до кінця червня кількість перевізників у напрямку фабрики «ТК-Стиль», — сказала Світлана Титова-Толстик, директор «ТК-Стиль».

Крім того, в день візиту Олександр Мисник розпорядився надати одинадцять оздоровчих путівок в табір «Салют» (м. Коблево, на 21 день) для дітей співробітників фабрики з 14 липня 2019 року.

Підприємство висловлює величезну вдячність Олександру Миснику за надання допомоги.