Нитками ТМ “Барва” шитимуть закордонні колекції одягу

 

Продукція першого в України виробника ниток, ТМ “Барва”, обрана для виготовлення нової колекції одягу ТОВ “Дніпро АБ” для іноземного замовника.

Напередодні фабрика ниток “Барва” розробила для “Дніпро АБ” п’ять нових барвників для ниток у штапелі (42/2). Під надані замовником зразки тканин фахівці фабрики розробили відповідні кольори ниток, що потребувало спеціальної рецептури барвників. Серед них – кораловий колір, який, нагадаємо, став наймоднішим кольором 2019 р. за версією Pantone. Партнери дали найвищу оцінку швидкості виконання замовлення та високій якості української нитки.

Кращі українські нитки від ТМ “Барва”

Як підкреслює засновник холдингу “Текстиль-Контакт” Олександр Соколовський, продукція ТМ “Барва” з гордістю демонструється на спеціалізованих виставках серед найкращих зразків продукції холдингу. “Нам хотілося, щоб фахівці могли відразу оцінити якість наших ниток, тому ми прямо на виставці встановлювали швейні машини,” – зізнається Соколовський.

У 2017 році була випущена перша партія ниток на підприємстві “Барва” у Київській області. За словами керівництва, ідея “витала у повітрі” понад 10 років. Як споживач ниток для власного швейного виробництва, “Текстиль-Контакт” шукав найякіснішу та найдешевшу пропозицію. У результаті, було ухвалено рішення інвестувати у власне виробництво нитяної продукції.

Підприємство “Барва” є унікальною торговою маркою в Україні. Високоякісна пряжа, яка закуповується у Кореї, тут проходить стадії фарбування, висушування, намотування на бобіни та просочування силіконом.

На сьогодні асортимент фабрики складають штапельні, армовані, текстуровані, мультифіламентні різновиди ниток. Карта відтінків складає вже понад 380 кольорів і постійно розширюється, в тому числі, завдяки створенню нових кольорів під замовлення.