ProZorro повідомила про чергові виграні “Текстиль-Контакт” тендери на військову форму

Група компаній “Текстиль-Контакт” виграла два державних тендери на пошиття військової форми для Міноборони та прикордонників.

Згідно з умовами, які передбачають виграні “Текстиль-Контакт” тендери, підприємства холдингу шитимуть для Міністерства оборони України 15000 комплектів літньої польової форми на суму 15 586 200 грн. Інший тендер передбачає пошиття 2000 вітровологозахисних костюмів для Держприкордонслужби на суму 1 247 000 грн.

За 2017 рік виграні підприємствами холдингу “Текстиль-Контакт” тендери дозволили заощадити сумарно 2,8 млн бюджетних коштів. Серед найбільших клієнтів холдингу – Міноборони, Нацбанк, “Укрзалізниця”, Київський метрополітен, морські порти, театри, пансіонати, лікарні, дитячі будинки та інші державні та комунальні заклади.

Керівництво групи компаній “Текстиль-Контакт” вважає державні тендери ефективним інструментом для розвитку підприємств, покращення фінансових показників та як наслідок – збереження лідерських позицій у своєму сегменті. Участь у торгах та подальше виконання контракту дозволяє адекватно оцінювати своє місце на ринку та бачити шляхи для зростання.

«Беручи участь в конкурсних закупівлях, ми отримуємо можливість порівнювати пропозиції (наші і конкурентів), аналізувати попит і пропозицію окремих регіонів, дізнаватися середні ціни по окремих групах товарів. Тому участь в тендерах ми продовжимо і в 2019, і в наступних роках. А те, що ми заощадили майже три мільйони бюджетних грошей – це приємний бонус для нас до інших переваг держзакупівель», – коментує власник «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський.