“Текстиль-Контакт” – у Топ-3 найбільших компаній України з оптової торгівлі текстильними продуктами

 

Група компаній “Текстиль-Контакт” увійшла до рейтингу “500 найбільших компаній України” за 2018 рік, оприлюдненого газетою “Дело”.

У десятці лідерів номінації “Оптова торгівля текстильними продуктами” “Текстиль-Контакт” посів друге місце, поступившись лише постачальнику секонд-хенд товарів “Хумана Піпл ту Піпл”. Чистий дохід компанії у 2017 році, за даними видання, склав 374 млн грн та збільшився на 27% у порівнянні з попереднім роком.

Компанія “ТК-Домашній текстиль” у цьому ж переліку посіла 8 місце. Чистий дохід одеського виробника домашнього текстилю склав у 2017 році 129 млн грн та продемонстрував 9% зростання.

“Текстиль-Контакт” щиро дякує українцям за їхній вибір на користь українського виробника! Як один із лідерів української промисловості, група компаній і надалі планує робити свій внесок у зміцнення економіки України, створення нових робочих місць, чесні відрахування до держбюджету, боротьбу за оздоровлення бізнес-клімату. Ми розуміємо та підтримуємо ідею вторинного використання одягу як важливий еко-тренд. Разом з тим, ми впевнені, що з кожним роком дедалі більше українців за своїми статками зможуть собі дозволили якісний та новий вітчизняний одяг.

Ранжування компаній у рейтингу видання “Дело”, який формується вже 21 рік поспіль, традиційно проводиться за показником чистого прибутку без урахування ПДВ та акцизних зборів.

Як зазначає голова “Текстиль-Контакт” Олександр Соколовський, холдинг має широкий спектр діяльності – від імпорту якісного зарубіжного текстилю та власного текстильного виробництва до дистрибуції продукції крупним партнерам за моделлю В2В, роздрібних продажів та інтернет-продажів. “Мрія будь-якого виробника – просто виробляти, а не займатися торгівлею. Однак нам вдається усе, що ми виробили та імпортували, продавати”, – .повідомив О.Соколовський в інтерв’ю телеканалу Ukrainian Media Network.

“Текстиль-Контакт” також увійшов до минулорічних рейтингів найбільших інвесторів України та найкращих роботодавців України за версією видання “Власть Денег”.