Ще три виграні “Текстиль-Контакт” тендери: Одеська залізниця та Адміністрація морських портів України

 

“Текстиль-Контакт” оголошений переможцем відразу у трьох тендерах у системі держзакупівель ProZorro. Підписані контракти з Одеською залізницею та Адміністрацією морських портів України на постачання тканин загальною сумою 1 042 832 грн.

За результатами тендеру вже підписано контракт із Регіональною філією “Одеська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” на поставку 4370 м парусини. Вартість замовлення – 165,4 тис. грн (без ПДВ).

Крім того, згідно з двома іншими завершеними тендерами, підписаний контракт між Ізмаїльською філією ДП “АМПУ” та “Текстиль-Контакт”. Тендери, за якими “Текстиль-Контакт” зміг надати найбільш вигідну пропозицію, стосуються постачання тканини “Саржа” (4400 погонних метрів) на 495,6 тис. грн (без ПДВ) та тканини “Грета” (3250 погонних метрів) на 208 тис. грн (без ПДВ).

“Текстиль-Контакт” – історія перемог в тендерах

За свою 24-річну історію група компаній “Текстиль-Контакт” завоювала авторитет у галузі легкої промисловості України не в останню чергу завдяки активній участі у державних закупівлях. Імпорт та власне виробництво десятків тисяч різновидів тканин і фурнітури – це те, що вигідно вирізняє на ринку “Текстиль-Контакт”. Тендери в ProZorro дозволяють і великим державним установам закуповувати в “Текстиль-Контакт” якісні матеріали за найнижчими цінами. Серед них і спецтканини, що вирізняються цупкістю та стійкістю до зносу.

Серед постійних клієнтів холдингу – не лише “Укрзалізниця” та морські порти України, а й Міністерство оборони, прикордонна служба, численні регіональні установи в сферах оборони, промисловості, охорони правопорядку, охорони здоров’я та культури.