У Києві відкрився музей "Текстиль-Контакт"

 

У Києві завдяки групі компаній “Текстиль-Контакт” з’явився ще один музей – Музей “Текстиль-Контакт”. Відкриття відбулося 17 травня напередодні Всесвітнього дня музеїв.

Оглянути виставку цінних експонатів з життя “Текстиль-Контакту” та дізнатися більше про історію холдингу віднині можуть усі охочі за адресою: вул. Миколайчука, 3А (м. Лівобережна). Колекція експонатів ілюструє не лише багату історію української текстильної галузі, а й розвиток “Текстиль-Контакт” від скромного приватного підприємства до одного з найбільших промислових об’єднань України та лідера галузі.

Виставка, оформлена з типовими для корпоративної культури “Текстиль-Контакт” гумором та любов’ю до своєї справи, містить не лише пам’ятні фото та фірмову продукцію, а й “родзинки”, такі як найбільший капелюх України та символічна скринька для вкидання гудзиків.

“Музей компанії – це не є у звичному розумінні музей “Текстиль-Контакт” як сировини для виробництва одягу. Це музей нашої компанії, де зібрані спогади, цікаві події та артефакти з 1995 року до наших днів. Експозиція буде періодично змінюватися. Ми дуже задоволені, що ідея втілилася у життя. Ідея створення музею існувала давно, і я радий, що ми все-таки це зробили”, – розповідає голова та засновник “Текстиль-Контакт” Олександр Соколовський. Саме він люб’язно надав для експозиції особисті реліквії, зокрема, швейну машинку, на якій сам О.Соколовський шив свою першу продукцію – жіночі блузки.