«Текстиль-Контакт» одягне сцену для Львівського театру

Група компаній «Текстиль-Контакт» Олександра Соколовського давно зарекомендувала себе на текстильному ринку країни, пропонуючи замовникам якісну продукцію за оптимальними цінами. Підприємства групи «Текстиль-Контакт» являють собою мережу роздрібних і оптових складів, які розміщені практично у всіх регіонах України. Компанія постійно розширює свій асортимент (на сьогоднішній день на ринку більш 30 тисяч видів тканин) і бере участь в різних тендерах.

Які переваги є у «Текстиль-Контакт» за словами Олександра Соколовського?

За словами власника «Текстиль-Контакт» Олександра Соколовського, є чотири позиції, які допомагають компанії перемагати в тендерах:

Багаторічний досвід. Олександр Соколовський заснував групу компаній «Текстиль контакт» понад 20 років тому. З тих пір компанія зміцнила свою репутацію, як надійного партнера і сформувала довіру до своїх підприємствам. Поставки тканин здійснюються по всій Україні, за кордон, і в безліч різних фірмових точок роздрібного продажу, в тому числі через інтернет-магазин.
Якість. Тканини «Текстиль-Контакт» відрізняються найвищою якістю. Вони зносостійкі, міцні і надійні. Всі матеріали проходять безліч експертиз, в результаті яких визнаються найкращими в своїй сфері.
Ціна. Незважаючи на вищу якість, ціни на продукцію «Текстиль-Контакт» досить лояльні і демократичні. Саме тому компанія постійно співпрацює з державними установами, приватними підприємствами, ательє, студіями дизайну і навіть з простими домогосподарствами.
Широкий асортимент. На складах «Текстиль-Контакт» перебуває понад 30 тисяч видів тканин. Крім стандартних зразків в наявності є ексклюзивні полотна натурального шовку, хутро різної категорії, віскоза, органза і парча різних забарвлень.

Чергова перемога «Текстиль-Контакт»

ТОВ «Текстиль-Контакт» – одне з підприємств групи, яке постачає тканину різним приватним підприємствам, дизайнерським ательє і державним установам. До речі, інтернет-магазин «Текстиль-Контакт» став переможцем в престижному конкурсі «Ukrainian E-Commerce Awards 2018». Компанія постійно вдосконалюється, знаходить нові вектори роботи з клієнтами, розширює асортимент і бере участь в різних тендерах.

Один з тендерів в якому ТОВ «Текстиль-Контакт» був визнаний переможцем – тендер на поставку бархату Львівському національному академічному театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Знаменитий театр готується до капітального ремонту і саме «Текстиль-Контакт» буде причетний до його вдосконалення. В оксамит від «Текстиль-Контакт» буде одягнене головне надбання театру – сцена.

Таким чином, «Текстиль-Контакт» буде допомагати артистам львівського театру, створювати атмосферу свята.

Олександр Соколовський: «Українські театри є нашими постійними покупцями. Про прем’єрах ми, як правило, дізнаємося заздалегідь. Адже саме у нас купується більшість тканин не тільки для оформлення сцени, а й для сценічних костюмів артистів. Це тривала і копітка робота, в якій художникам-костюмерам активно допомагають наші найкращі менеджери. Як правило, процес підготовки відбувається у нас в шоу-румі на Миколайчука 3-А, де є всі зразки тканин, і триває не один день. Робота складна, але цікава, дуже приємно, прийшовши на прем’єру, усвідомлювати, що у втіленні дива на сцені є і частинка заслуги компанії «Текстиль-Контакт». Серед наших постійних покупців можна відзначити Київський театр ім. Івана Франка, якому в цьому році виповнюється 100 років, театр ім. Лесі Українки, театр опери та балету, театр оперети. Регіональні театри і трупи вже активно користуються послугами нашого інтернет-магазину. »