«Текстиль-Контакт» організував відпочинок дітей з «сірої» зони Донбасу

Група компаній «Текстиль-Контакт» почала свою співпрацю з Управлінням цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України. В рамках своєї діяльності Управління організовує взаємодію між військовими і цивільними адміністраціями, перш за все на сході і України. Крім цього, воно регулярно організовує поїздки дітей з прифронтової зони по Україні в рамках програми «Дітям незалежної України».

Першим досвідом такої співпраці для «Текстиль-Контакту» став приїзд вихованців школи мистецтв міста Красногорівка Донецької області і їхніх викладачів.

«Текстиль-Контакт» взяв участь у фінансуванні поїздки, а також, спільно з Міжнародної поліцейської автомобільною корпорацією і бібліотеками Солом’янського району, організував серію поїздок:

• в Національний парк «Межигір’я»;
• до козацького селища «Мамаєва Слобода»;
• до Державного музею авіації;
• на зустріч з дитячою письменницею Оксаною Кротюк.

Також, наші юні гості, відвідали радіо Рокс FM, пройшли майстер-клас з виготовлення традиційної народної оберега «ляльки-мотанки» і стали учасниками «сніданку Довіри».

Група компаній «Текстиль-Контакт» дуже вдячна Управлінню цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України. Завдяки їм, ми допомогли дітям, які постійно стикаються з труднощами, які створила для жителів Донецької і Луганських областей агресія Росії. Ми раді, що наш прийом сподобався дітям і готові до подальшої співпраці.