«ТК-Фурнітура» візьме участь у фестивалі модної індустрії «Kyiv Fashion»

«ТК-Фурнітура»  стане учасником міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion.

«Kyiv Fashion» — одна із визначних подій у сфері модної індустрії України. Фестиваль об`єднує у рамках єдиного форуму повний спектр спеціалізованих виставок легкої та текстильної промисловості.

 Дата проведення: 5-7 сентября 2018 года

 Місце проведенняМіжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15 (метро Лівобережна)

ТОВ «ТК-Фурнітура» радо бере участь у цьому проекті і запрошує всіх бажаючих відвідати спеціалізований стенд 2С305 на якому буде представлено:

  1. Швейні нитки «Барва» єдині нитки від українського виробника. Нитки «Барва» — новий бренд на ринку, який вже має схвальні відгуки спеціалістів про високу якість продукції. Асортимент представлено нитками різного виробничого призначення. Він задовольнить потреби будь-якого технологічного процесу.
  1. Вишивальні нитки (ТМ «Royal» (Індія) та ТМ «MH» (Китай)). ТМ «MH» (Китай) вже відома українським виробникам і користується високим попитом завдяки широкій кольоровій гаммі. ТМ «Royal» (Індія) — це новинка, з якою споживачі познайомляться безпосередньо на фестивалі. Впевнені, що ці нитки здобудуть прихильність клієнтів завдяки насиченим яскравим кольорам, високій якості та приємній ціні.
  1. Промислове швейне обладнання «HORSE» (Китай): прямострочні машини човникового стібка, розпошивальні машини та оверлоки, швейні машини спеціального призначення. Особливу увагу компанія «HORSE» приділяє дослідженням технологічних процесів, тестуванню продукції та впровадженню нових розробок у виробництво. Вся продукція виготовлена згідно контролю встановленого Системою Менеджменту та Якості ISO9001:2000. Окрім швейного обладнання будуть представлені засоби малої механізації та розкрійне обладнання.

Також на стенді «ТК Фурнітура» ви зможете побачити:

  • фурнітуру для білизни ;
  • стрічки та тасьми оздоблювальні (атласні, репсові, суттажні, тощо);
  • стрічки технічні ( ремінні, кіперні, тощо);
  • застібки «блискавки» та «реп`ях» (ТМ «YKK»(Японія) ТМ«MH» (Китай), «Лента» (Білорусь);
  • широкий асортимент пластикової та металевої фурнітури (ТМ «Сastiglioni» (Італія), ТМ «MH» (Китай), «New Star»(Туреччина);
  • голки SCHMETZ (Німеччина).