«Текстиль-Контакт» – зброя та безпека

9 жовтня в Києві розпочне роботу міжнародна виставка «Зброя та безпека». Це вже 10-й захід, який щороку проводиться в Україні. Виставка проходить за підтримки Кабінету Міністрів України, під патронатом Міністерства оборони і ряду інших профільних відомств.

Цілі і завдання

Триденний захід проводиться напередодні Дня захисника України, який відзначається 14 жовтня. На думку організаторів, виставка має не тільки практичне і економічне значення. В першу чергу, це можливість для українських бізнесменів і учасників з інших країн продемонструвати свої досягнення, налагодити контакти, обговорити дефіцит, проблеми та перспективи розвитку профільного сегмента.

Що буде виставлятися?

Тематичними напрямками виставки є: бойова стрілецька зброя, боєприпаси, оптичні прилади, аксесуари та амуніція, техніка, засоби зв’язку. Самостійним відділенням заходу виступає громадянська експозиція. Українські та зарубіжні виробники представлять:

  • спортивну і мисливську зброю,
  • оптику, спецодяг і спорядження,
  • товари для туризму, активного відпочинку,
  • товари для охорони і контролю.

Для кого?

Щорічно виставку відвідують не тільки представники військових і воєнізованих відомств. Інтерес до заходу виявляють:

  • представники прикордонного і митного сегмента,
  • муніципальні поліцейські підрозділи,
  • міські охоронні фірми,
  • любителі активного відпочинку,
  • шанувальники екстремальних видів спорту.

«Текстиль-фурнітура» стенд 1-А28

Керуючий партнер «ТКФурнітура» Валерій Рибас. впевнений, що такі виставки необхідні не тільки для налагодження тісних партнерських зв’язків між виробництвами і військовим сегментом всередині країни, а й для створення міцних міжнародних зв’язків.

«Схожі заходи дозволяють посилити економічний потенціал України, – зазначив засновник «ТекстильКонтакт» Олександр Соколовський. – «Текстиль-Контакт», а точніше, наш підрозділ «ТК-Фурнітура» бере участь у виставці «Зброя та безпека» зі своєю продукцією. Нам є що показати і запропонувати профільній сфері. Також ми хочемо вивчити потреби сегменту, щоб розвиватися в цьому напрямку, брати участь в тендерах, налагодити ефективну співпрацю з зацікавленими особами».

До слова, «Текстиль-Контакт» щільно співпрацює з військовими структурами не тільки України, а й Польщі. «Наш підрозділ« ТК-Стиль »отримало замовлення на пошив 5000 демісезонних пальто для офіцерів польської армії, – зазначив Соколовський. – Тендер на пошиття  комбінезонів для наших військовослужбовців ми теж виграли і зараз працюємо над цим держзамовленням».