ТМ “Барва” за 2019 рік планує покрити ⅕ українського ринку ниток

 

Підприємство “Барва” компанії “ТК-Фурнітура”, що входить до групи компаній Текстиль-Контакт Олександра Соколовського, за перший рік роботи досягло статусу українського виробника ниток №1, а продукція фабрики склала 10% вітчизняного ринку. Не зупиняючись на цих досягненнях, фабрика собирается подвоїти цей результат протягом другого року своєї роботи. Таким чином, до кінця 2019 року планується досягти позначки у 20% українського ринку ниток.

Продукція ТМ “Барва” використовується по всій Україні, в тому числі, для виконання великих державних замовлень (таких, як пошиття військової форми для ЗСУ) та для фешн-колекцій іноземних торгових марок. Це на сьогодні єдиний український виробник ниток. Фабрика працює на високоякісній імпортній сировині та здійснює фарбування ниток, висушування, розподілення на котушки, фінальну обробку та фасування.

“В асортименті фабрики – уже понад 380 кольорів, і нові позиції з’являються постійно. Не рідкість – і спеціальні замовлення, коли у лабораторіях фабрики розробляється нова рецептура барвників під конкретні потреби. Продукція ТМ “Барва” цінується не лише за високу якість, а й за швидкість та точність виконання замовлення”, – розповідає керуючий партнер “ТК-Фурнітура” Валерій Рибас.

ТМ “Барва” виробляє різні види штапельних, армованих, текстурованих, мультифіламентних ниток. Зокрема, ще на початку виробництва фахівці фабрики відтворили аналоги популярних закордонних ниток – російських армованих 45 ЛЛ та китайських штапельних 40/2.

Перша партія продукції ТМ “Барва” була вироблена у 2017 році. Ідея створення власного виробництва ниток виникла у компанії “ТК-Фурнітура”, яка є крупним гравцем на українському ринку ниток та фурнітури. Пропрацювавши протягом 18 років з різноманітною імпортованою продукцією, яка не повністю задовільняла за ціною та якістю, компанія ухвалила рішення інвестувати у власну торгову марку.