“Текстиль-Контакт” Олександра Соколовського створив за 2018 рік близько 150 робочих місць (ВІДЕО)

 

Група компаній “Текстиль-Контакт” створила у 2018 році близько 150 робочих місць за рахунок відкриття нових підприємств по Україні. У 2019 році планується збільшити цей показник, повідомив голова “Текстиль-Контакт”, бізнесмен Олександр Соколовський в інтерв’ю Ukrainian Media Network.

“На 1 січня 2018 року в основних компаніях холдингу “Текстиль-Контакт” – “ТК-Домашній Текстиль”, “ТК-Спецодяг” та “ТК-Фурнітура” – працювало 800 осіб. До кінця 2018 року – вже 944, тобто, ми створили практично 150 робочих місць. А у 2019 році, гадаю, створимо на менше, а більше”, – підкреслив О.Соколовський.

За його словами, цього року заплановано відкриття нових підприємств та розширення тих, що існують. Зокрема, вже ведеться робота зі збільшення виробничих площ в Одесі на “ТК-Домашній Текстиль” з 2000 м. кв. до близько 4000 м. кв. “Попит перевищує пропозицію на продукт, і не вистачає виробничих потужностей”, – пояснив керівник холдингу.

За словами О.Соколовського, не зважаючи на те, що група компаній виробляє якісний та конкурентноздатний вітчизняний текстиль, який користується попитом в Україні та за кордоном, основним питанням залишається не так виробництво, як реалізація. Холдинг займається дистрибуцією продукції як крупним партнерам за моделлю В2В, так і роздрібними та інтернет-продажами. “Мрія будь-якого виробника – просто виробляти, а не займатися торгівлею. Однак нам вдається усе, що ми виробили та імпортували, продавати”, – зізнався він.

Як повідомлялося, у 2018 році розпочало роботу друге підприємство групи “Текстиль-Контакт” у Чернігові з виробництва тканин, де працевлаштовано 80 місцевих фахівців з зарплатнею вище від середньої серед підприємств міста. До кінця 2019 року, як інформують у компанії, планується створити на цьому підприємстві що до 100 робочих місць.

Минулого року “Текстиль-Контакт” був визнаний одним із 20 найкращих українських роботодавців за версією одного з ділових видань. Критеріями відбору стали рівень заробітної плати працівників та умови їх праці.