“Текстиль-Контакт” шитиме форму для ВСУ у Лубнах

 

Група компаній “Текстиль-Контакт” продовжує розширювати географію своїх підприємств із виробництва якісних українських текстильних виробів. Запрацював перший об’єкт холдингу в міслі Лубни (Полтавська область).

25 лютого 2019 року була відкрита швацька фабрика у місті Лубни (Полтавська область). Це вже четвертий майданчик компанії, орієнтований на відшив складних комплексних замовлень.

Виробничі потужності підприємства дозволяють оперативно і якісно виконувати тендерні державні замовлення з постачання форми та спецодягу для Міністерства оборони України, Національної гвардії України, ПАО “Укрзалізниця”, аеропортів та атомних електростанцій.

У планах підприємства – виробництво близько 90 тисяч комплектів одягу на рік. Серед інших, планується шити воєнно-польові та літні комплекти одягу, а також комплекти одягу зі спеціальними властивостями (вогнеупорні, водовідштовхувальні пропитки).

На швейному підприємстві на даний момент працевлаштовано 97 осіб.

Як прокоментував голова холдингу “Текстиль-Контакт” Олександр Соколовський, тендери сприяють розвиткові компанії, досконалому знаню ринку та започаткуванню нових ділових зв’язків.

Нагадаємо, бізнесмен Олександр Соколовський – учасник експертної групи з розробки та вдосконалення електронної системи ProZorro, створеної для підвищення прозорості державних тендерів за ініціативою Transparency International.

[ux_gallery ids=”10020,10036,10034,10032,10030,10028,10026,10024,10022″ type=”slider” grid=”null” grid_height=”null” columns=”1″ slider_nav_style=”simple” slider_nav_position=”outside” slider_bullets=”true” auto_slide=”4000″ image_size=”original” image_hover_alt=”null”]