«Текстиль-Контакт» – знову переможець

Чергова перемога компанії «Текстиль-Контакт» в електронних торгах, що проводяться через систему державних закупівель PROZORRO. Ізмаїльська філія ДП «Адміністрація морських портів України» підписала з найбільшим національним текстильним оператором договір. Контракт передбачає  постачання 4 000 погонних метрів натурального бавовняного полотна (плетіння саржа) і 2 000 погонних метрів напіввовняної костюмної тканини. Олександр Соколовський «Текстиль-Контакт»

Загальна сума контракту становить 821 040 гривень. Матеріал повинен бути поставлений замовникові в місто Ізмаїл до 30 серпня 2019 року.

Хто брав участь?

Свої наміри поборотися за замовлення озвучили три компанії: ТОВ «Імпреса Текстиль», ТОВ «Українська швейна фабрика» та ТОВ «Текстиль-Контакт». Але тільки компанія «Текстиль-Контакт» змогла надати повний пакет документів, який супроводжує комерційну пропозицію:

  • сертифікати якості і безпеки продукції,
  • підтвердження досвіду виконання аналогічних контрактів,
  • антикорупційну програму підприємства, статут та іншу документацію.

Ретельна підготовка до конкурсу, а також відповідність з регламентом електронних торгів дозволили ТОВ «Текстиль-Контакт» в черговий раз довести лідерські позиції в спеціалізованому сегменті ринку. Тендерний комітет визнав компанію переможцем.

«Для участі в електронних торгах важливо не тільки запропонувати кращу ціну, – каже генеральний директор «Текстиль-Контакт» Олександр Дмитренко. – Не менш важливо правильно підготувати тендерну документацію. Ми регулярно беремо участь в державних закупівлях, що проводяться через систему PROZORRO, тому знаємо, які вимоги пред’являються до пакету документів, і намагаємося їх повністю задовольнити. Ну і ми пропонуємо ціна виявилася кращою серед конкурсантів, які були допущені до торгів ».

Для довідки: Пакет тендерної документації включає в себе ряд технічних висновків, сертифікаційні свідоцтва, гарантійні листи, підтвердження досвіду і деякі інші документи. Повний список можна дізнатися, ознайомившись з регламентом проведення конкретного конкурсу. Олександр Соколовський «Текстиль-Контакт»

Олександр Соколовський: «Текстиль-Контакт» не новачок в тендерах

Як зазначив Олександр Соколовський, компанія регулярно бере участь в державних закупівлях. Так, в 2018 році великими замовниками ТОВ «Текстиль-Контакт» (саме завдяки електронних торгів) стали Міністерство оборони і Національний банк України, «Київський метрополітен» і «Українська залізниця», більше двох десятків комунальних закладів культури, закладів освіти та охорони здоров’я.

«Підписаний контракт – це не перший досвід співпраці з ДП« Адміністрація морських портів України ». Наприклад, в листопаді 2018 роки нами було укладено договір на постачання 3 000 погонних метрів парусини Маріупольському морському торговельному порту, – каже засновник «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський. – Ми маємо необхідний досвід реалізації таких замовлень, тому співпраця завжди проходить в рамках контракту ».

Для довідки: Група компанія «Текстиль-Контакт» спеціалізується не тільки на імпорті та продажу тканин (понад 30 тис. специфікацій), але і займається розвитком виробництва в Україні. Восени 2018 року почалося будівництво нового виробничого цеху в Чернігові. А на початку 2019 року власник «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський заявив про наміри підприємства розширити виробництво, розташоване в Одесі.